Let op (2/4): Spooknota voor ondernemers Sinds 13:08 | 28 augustus 2024

Actie nodig

Bitvavo

Blootstelling van uw activa.
Op 1 oktober 2024 zijn de CRR3 en CRD6 in werking getreden. Dit pakket bevat nieuwe richtlijnen voor crypto-activiteiten van banken, exchanges en handelaren in digitale valuta, zoals Bitvavo. Dit omvat verplichtingen voor rapportage, openbaarmaking en risicobeheer.
Wat houdt dit in voor u?
Als exchange en handelaar van digitale valuta zijn wij verplicht om de crypto-activa van onze klanten te melden aan de Nederlandse overheid. Om deze reden moeten al onze klanten hun contactinformatie opnieuw indienen, zodat we een compleet rapport kunnen maken als overheidsinstanties om klantinformatie vragen.
Dien hier uw contactinformatie in.
Het indienen van uw contactinformatie duurt maar een paar minuten en is voorlopig gratis. Om klant bij ons te blijven, moet u uw gegevens indienen. Als u dit niet doet, loopt u het risico uw toegang en activa te verliezen.
Met vriendelijke groet,
Bitvavo Nederland
Ons e-mailadres niet is opgeslagen in uw contacten, dit betekent dat onze berichten mogelijk in uw spamfolder belanden. Dit kan leiden tot het moeten dubbelklikken op de koppeling om onze website te bezoeken. Om belangrijke e-mails en berichten niet te missen, verzoeken wij u vriendelijk onze afzender toe te voegen aan uw contactenlijst.
Bitvavo®

Valse e-mail